top of page
ImatgeMontseCapdevila.jpg

#BombollaSegura

producció/management

#BombollaSegura

Beca Sos Cultura Carulla de la Fundació Carulla 2020.

El confinament domiciliari que es va produir a partir del març de 2020 ha afectat a tota la societat i ha fet aflorar en la vida de moltes persones l’aïllament i la desesperança. Els artistes, que necessiten el públic per dotar de sentit la seva professió, sota aquestes circumstàncies han hagut de reformular la seva manera de viure, ja que en la majoria dels casos han patit la falta d'ingressos i la desmotivació per seguir amb les seves creacions.#BombollaSegura s'inspira en el lema #CulturaSegura, tan repetit durant la desescalada, per oferir una mirada sobre l’experiència de les persones del món de l’art en aquests temps. Però #BombollaSegura no només representa la visió dels artistes, sinó que a través dels ulls de l'artista aïllat, s’aborda una experiència i unes sensacions que la majoria de les persones poden haver sentit.

 

#música #teatrefísic #dansa 

Un projecte de  Carles Marigó i  Jaume Sangrà  amb la voluntat de voler  recordar que l’art perdura i ens ajuda a viure una mica més tranquils, que ens fa reflexionar, però que ens aporta l’escalf necessari en qualsevol moment històric com el d’avui.

Sinopsi

#Bombolla Segura planteja un espai tancat, escèptic i distant.

Un ésser carregat de pors, dubtes i incerteses accedeix a la Bombolla per confrontar-se amb les seves debilitats. El  món exterior, amb la mirada del públic, li permet iniciar el procés d’acceptació del moment que li ha tocat viure. Dins aquest marc, l'ésser s’allibera progressivament de la cuirassa que el limita i l'aïlla. I així, a poc a poc, és com redescobreix el significat de l’art, el poder evocatiu de la música i a través de la dansa transforma el moment present en una nova realitat, preservant l’escalf de la humanitat.

Fitxa artística

Idea creativa, codirecció,dramatúrgia i composició musical: Carles Marigó

Codirecció, dramatúrgia i coreografia: Jaume Sangrà

Interpretació: Carles Marigó i Jaume Sangrà

Escenografia: Xavier Erra

Disseny il.luminació: Natàlia Ramos

Fotografia: Montse Capdevila i Nadia Med

Video: Montse Capdevila i Marta Riera

Producció: Aina Gomis - Sàndal Produccions

Distribució i producció en gira: Aina Gomis - Sàndal Produccions

bottom of page