sopar de l'enigma-51.jpg

EL SOPAR DE L'ENIGMA

EL SOPAR DE L'ENIGMA

“Diari de Barcelona, 1888

16 d’agost de 1888, el Dr.Vinagà obre  les portes de la Facultat de Medicina de Barcelona. Aquestes portes van ser les de l’antic Col·legi de Cirurgians de Barcelona, centre neuràlgic de la medicina moderna. Avui, el professor Vólkov, un controvertit i extravagant doctor, ens delectarà amb una conferencia sobre la hipnosis com a substitut de l’anestèsia en les intervencions quirúrgiques. Els assistents, doctors de renom de la ciutat comtal, gaudiran també d’una visita per les instal·lacions i d’un sopar a la sala principal de la facultat.

A.C.”

L’edifici on està l’actual Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya [RAMC] ha esdevingut un punt important de la medicina a Barcelona, sent un Col·legi de Cirurgians, després la Facultat de Medicina de Barcelona i finalment, la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. El Sopar de l’Enigma els convida a viatjar a la Barcelona de 1888, una època on la ciutat acull la modernitat, i la ciència i l'art tenen un paper destacat.

De la mà dels nostres personatges, us explicarem l'enigma que s'amaga aquesta nit entre els murs de la Facultat. Si esteu atents i sou observadors, podreu ajudar a resoldre'l!

Durant l'experiència a la RAMC, tindran l'ocasió de gaudir d’una copa de cava de benvinguda, una visita teatralitzada al meravellós edifici i d'un sopar digne de les millors vetllades de finals del segle XIX."

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia: Marc Angelet

Direcció: Oriol Morales i Pujolar

Intèrprets: Laura Carbonell, Carolina Morro, Aina Gomis, Josep Sucarrats i Oreig Canela.

Coproducció: Sternalia i Sàndal Produccions

INFORMACIÓ 

Dramatúrgia: Marc Angelet

Direcció : Oriol Morales i Pujolar

Espai: Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

Tots els divendres de 20h a 23h

Coproducció

Sàndal Produccions i Sternalia

Més informació i reserves

aina@sandalproduccions.com