Sàndal Produccions és una empresa que neix el 2017, dedicada a la creació, producció i distribució de produccions d'arts escèniques. 

Com a productora artística, ens interessem per a conèixer els projectes de tots els agents culturals amb qui treballem. A partir d'aquí ens interessa crear propostes de qualitat que puguin encaixar en cada un d'aquests projectes. Treballem a partir d'una idea creativa i col.laborem amb els directors artístics, escenògrafs, il.luminadors, dramaturgs i intèrprets que més valor puguin aportar a cada projecte.

Diferenciem dues línies de treball. Per una banda, les produccions d'arts escèniques de diversos formats i per a diferents circuïts: teatre de sala per a tots els públics i propostes per a espais de carrer. 

Alguns dels nostres treballs són: Pegàs, el cavall alat (teatre de sala, 2016-2018); El Sopar de l'Enigma (des de 2017); Euphoria (espectacle de dansa en Cúpula geodèsica 2019, temporada Nadal al Poble Espanyol de Barcelona i Gira per Catalunya), Emotion (Espectacle de dansa familiar , Temporada al Poble Espanyol de Barcelona 2020).   Animalia, Inc (instal.lació i espectacle per a espais exteriors - estrena agost 2020, Mostra Igualada 2021, Fira Tàrrega 2021, MAC Festival Barcelona 2021, Temporada al Tibidabo 2021 i Fetén 2022).

Yu, espectacle de dansa acrobàtica (Temporada Nadal Poble Espanyol de Barcelona 2021), Jurassic Jones Adventure (Instal.lació participativa, temporada primavera Poble Espanyol 2022), entre altres.

Ens dediquem al disseny i coordinació d'activitats escolars i educatives. 

L'altre línia de treball és la direcció i producció artística per a esdeveniments. Dissenyem i produïm el contingut d'esdeveniments culturals. 

_______________

Companyies i empreses amb les que hem col.laborat: Cia.Rau,  La Canina, Naps&Cols, La Llarga, Cia LaSimone, Promotor Events, Sternalia Productions, Marca Condal i Poble Espanyol.