Sàndal Produccions és una empresa que neix el 2017, dedicada a la creació, producció i distribució de produccions d'arts escèniques. 

Com a productora artística, ens interessem per a conèixer els projectes de tots els agents culturals amb qui treballem. A partir d'aquí ens interessa crear propostes de qualitat que puguin encaixar en cada un d'aquests projectes. Treballem a partir d'una idea creativa i col.laborem amb els directors artístics, escenògrafs, il.luminadors, dramaturgs i intèrprets que més valor puguin aportar a cada projecte.

Diferenciem dues línies de treball. Per una banda, les produccions d'arts escèniques de diversos formats i per a diferents circuïts: teatre de sala per a tots els públics i propostes per a espais de carrer. 

Alguns dels nostres treballs són: Pegàs, el cavall alat (teatre de sala, 2016-2018); El Sopar de l'Enigma ( des de 2017); Euphoria (espectacle de dansa en Cúpula geodèsica des de 2019) o Animalia, Inc (instal.lació i espectacle per a espais exteriors - estrena agost 2020). 

L'altre línia de treball és la direcció i producció artística per a esdeveniments. Dissenyem i produïm el contingut d'esdeveniments culturals, corporatius i esportius.

_______________

Companyies i empreses amb les que col·laborem: La Canina, Naps&Cols, La Llarga, Cia LaSimone, Promotor Events, Sternalia Productions, Marca Condal.

Aina GomiS

Direcció de projectes arts escèniques i producció.

Graduada en Art Dramàtic al Col.legi de Teatre de Barcelona. Actualment està acabant el Grau en Comunicació a la Uoc.

Ha treballat en pedagogia teatral per a nens i joves i ha estat coordinadora pedagògica de l'escola Central de Teatre (Manresa) durant 3 anys. Com a productora d'arts escèniques ha treballat amb companyies com La Llarga, Cia La Simone o Naps&Cols.

Josep Sucarrats

Direcció de projectes d'esdeveniments i producció.

Llicenciat en Enginyeria i Publicitat i Relacions Públiques. Durant 10 anys va treballar com a especialista d'acció amb la companyia Drakonia on també exercia de productor executiu.

El 2015 va treballar amb empreses com Marca Condal o al Castell Medieval de Tordera produïnt part dels espectacles per a llargues temporades.

  • Facebook - círculo blanco
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter - círculo blanco
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now