Sàndal Produccions és una empresa que neix el 2017, dedicada a la creació, producció i distribució de produccions d'arts escèniques. 

Com a productora artística, ens interessem per a conèixer els projectes de tots els agents culturals amb qui treballem. A partir d'aquí ens interessa crear propostes de qualitat que puguin encaixar en cada un d'aquests projectes. Treballem a partir d'una idea creativa i col.laborem amb els directors artístics, escenògrafs, il.luminadors, dramaturgs i intèrprets que més valor puguin aportar a cada projecte.

Diferenciem dues línies de treball. Per una banda, les produccions d'arts escèniques de diversos formats i per a diferents circuïts: teatre de sala per a tots els públics i propostes per a espais de carrer. 

Alguns dels nostres treballs són: Pegàs, el cavall alat (teatre de sala, 2016-2018); El Sopar de l'Enigma ( des de 2017); Euphoria (espectacle de dansa en Cúpula geodèsica des de 2019) o Animalia, Inc (instal.lació i espectacle per a espais exteriors - estrena agost 2020). 

L'altre línia de treball és la direcció i producció artística per a esdeveniments. Dissenyem i produïm el contingut d'esdeveniments culturals, corporatius i esportius.

_______________

Companyies i empreses amb les que col·laborem: La Canina, Naps&Cols, La Llarga, Cia LaSimone, Promotor Events, Sternalia Productions, Marca Condal.

Aina GomiS

Direcció de projectes arts escèniques i producció.

Graduada en Art Dramàtic al Col.legi de Teatre de Barcelona. Actualment està acabant el Grau en Comunicació a la Uoc.

Ha treballat en pedagogia teatral per a nens i joves i ha estat coordinadora pedagògica de l'escola Central de Teatre (Manresa) durant 3 anys. Com a productora d'arts escèniques ha treballat amb companyies com La Llarga, Cia La Simone o Naps&Cols.Actualment porta el Managment i producció de la cia Anna Roca i del projecte #BombollaSegura de Carles Marigó i Jaume Sangrà.

Josep Sucarrats

Direcció artística i producció àrea comercial

Enginyer Mecànic i Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques. Inicia el seu recorregut en les arts escèniques el 2009. Format com a especialista d'acció especialitzat en lluita escènica i horse rider (Stuntworks, Drakonia).   

El 2010 s'inicia com a productor executiu d'espectacles de mig i gran format. Entre les seves produccions destaca "Coliseum. Els jocs de Roma" (2014, Palau Sant Jordi de Barcelona), "Euphoria" (2019) i "Emotion" (2020).  El 2020 s'inicia com a creador i director artístic amb "Animalia Inc" (2020) i "YU" (2021).