top of page

Sàndal Produccions és una empresa que neix el 2017, dedicada a la creació, producció i distribució de projectes d'arts escèniques. 

Està cofundada per Aina Gomis (productora, actriu i instructora de mindfuless i educació emocional)  i Josep Sucarrats (productor, escenògraf i actor).

Animalia és un dels projectes de Sàndal i tracta el tema de la biodiversitat i la natura. Inclou espectacles per a diversos formats, instal.lacions i activitats a les escoles. Combinem les arts escèniques amb la divulgació científica i treballem a través de titelles de fusta articulasts que simulen animals de la fauna catalana. Alguns dels espectacles més destacats d'aquest projecte son Animalia,Inc (que ha estat programat als festivals més importants del país), El Bosc o les instal.lacions participatives familiars.

Un altre projecte de Sàndal Produccions son les Experiències Teatrals com La Casa de les Joguines o la Casa del Ratolí Pérez. Aquestes son porpostes úniques que conviden a les famílies a descobrir universos de màgia i fantasia i que poden explorar amb els 5 sentits.

El resum dels nostres treballs més destacats són:El Sopar de l'Enigma (des de 2017); Euphoria (espectacle de dansa en Cúpula geodèsica 2019, temporada Nadal al Poble Espanyol de Barcelona i Gira per Catalunya), Emotion (Espectacle de dansa familiar , Temporada al Poble Espanyol de Barcelona 2020).   Animalia, Inc (instal.lació i espectacle per a espais exteriors - estrena agost 2020, Mostra Igualada 2021, Fira Tàrrega 2021, MAC Festival Barcelona 2021 i 2023, Temporada al Tibidabo 2021,Fetén 2022, AlCarrer Viladecans 2022, Firobi Festival 2022, entre altres.).

Yu, espectacle de dansa acrobàtica (Temporada Nadal Poble Espanyol de Barcelona 2021), Jurassic Jones Adventure (Instal.lació participativa, temporada primavera Poble Espanyol 2022), El Bosc (espectacle de titelles, Gira Catalunya 23-24) , La Casa del Ratolí Pérez (Temporada Primavera 2023 a Catalunya en Miniatura) , La Casa de les Joguines (2020-2024) a Montcada i Reixac, El Campament Jurassic Jones (2024 a Catalunya en Miniatura), entr altres.

bottom of page