top of page

Sàndal Produccions és una empresa que neix el 2017, dedicada a la creació, producció i distribució de produccions d'arts escèniques. 

Com a productora artística, ens interessem per a conèixer els projectes de tots els agents culturals amb qui treballem. A partir d'aquí ens interessa crear propostes de qualitat que puguin encaixar en cada un d'aquests projectes. Treballem a partir d'una idea creativa i col.laborem amb els directors artístics, escenògrafs, il.luminadors, dramaturgs i intèrprets que més valor puguin aportar a cada projecte.

Diferenciem dues línies de treball. Per una banda, les produccions d'arts escèniques de diversos formats i per a diferents circuïts: teatre de sala per a tots els públics i propostes per a espais de carrer. 

Alguns dels nostres treballs són: Pegàs, el cavall alat (teatre de sala, 2016-2018); El Sopar de l'Enigma (des de 2017); Euphoria (espectacle de dansa en Cúpula geodèsica 2019, temporada Nadal al Poble Espanyol de Barcelona i Gira per Catalunya), Emotion (Espectacle de dansa familiar , Temporada al Poble Espanyol de Barcelona 2020).   Animalia, Inc (instal.lació i espectacle per a espais exteriors - estrena agost 2020, Mostra Igualada 2021, Fira Tàrrega 2021, MAC Festival Barcelona 2021, Temporada al Tibidabo 2021 i Fetén 2022).

Yu, espectacle de dansa acrobàtica (Temporada Nadal Poble Espanyol de Barcelona 2021), Jurassic Jones Adventure (Instal.lació participativa, temporada primavera Poble Espanyol 2022), Les Germanes Jones (espectacle familiar, estrena tardor 22), entre altres.

Ens dediquem al disseny i coordinació d'activitats escolars i educatives. 

L'altre línia de treball és la direcció i producció artística per a esdeveniments. Dissenyem i produïm el contingut d'esdeveniments culturals. 

_______________

Companyies i empreses amb les que hem col.laborat: Cia.Rau,  La Canina, Naps&Cols, La Llarga, Cia LaSimone, Promotor Events, Sternalia Productions, Marca Condal i Poble Espanyol.

bottom of page